До всіх новин

Додаткове обладнання для лікарень за підтримки Японії

Ще чотири лікарні отримали медичне обладнання за підтримки  Японії. Це стало можливо завдяки ефективній системі закупівель БО “100% Життя” і додатковому фінансуванню від японських партнерів, які гнучко зреагували на актуальні потреби медичних закладів. Для потреб лікарень ми закупили ще три апарати УЗД та чотири шприцевих насоси.  

 

Загалом 27 лікарень у Миколаївській, Київській, Сумській, Дніпропетровській, Кіровоградській та Черкаській областях отримали 51 одиницю медичного обладнання за підтримки МЗС Японії. Це портативні УЗД апарати, дефібрилятори, шприцеві насоси, монітори пацієнтів та генератори. 

 

Дякуємо Peace Winds Japan, Japan Platform та МЗС Японії. Пишаємось нашим довготривалим і ефективним партнерством, яке підсилює спроможність медичної системи реагувати на виклики військового часу.  

 

Нагадаємо, що також за фінансування японської організації Peace Winds Japan, с початку повномасштабного вторгнення росії в Україну постачаються ліки широкої форми вжитку різних груп та форм серед яких препарати для лікування серцево-судинних, неврологічних, хірургічних, шлунково-кишкових, інфекційних та інших захворювань. Від початку повномасштабного вторгнення 57 медичних закладів в найбільш постраждалих регіонах отримали ліки на суму  близько 1,5 млн доларів.    

 

  • 425
  • 0
Поділитись