До всіх новин

«100% Життя» вітає призначення Вінні Бьяніми новим Виконавчим директором ЮНЕЙДС

Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІДом, вітає Вінні Бьяніму і висловлює наші глибокі і щирі привітання у зв’язку з її призначенням новим Виконавчим директором ЮНЕЙДС!


Ми визнаємо і цінуємо видатний досвід і лідерство Вінні Бьяніми, продемонстровані на її попередніх посадах, в тому числі в Національній асамблеї Уганди, Комісії Африканського союзу і Oxfam. Ми не сумніваємося, що цей багатий досвід та її постійна прихильність розширенню прав і можливостей маргіналізованих спільнот і боротьбі з соціальною нерівністю додадуть новий вимір діям ЮНЕЙДС в боротьбі з епідемією ВІЛ в глобальному, регіональному і національному масштабах, гарантуючи, що ніхто не залишиться в стороні. Ми також надзвичайно пишаємося і раді тому, що жінка-феміністка була призначена на цю важливу роль вперше в історії ЮНЕЙДС. Україна – це країна, яка демонструє один з найвищих показників поширеності ВІЛ в Європі, несучи 8 життів в день.

І для нас у Всеукраїнській мережі людей, що живуть з ВІЛ/СНІДом, боротьба з епідемією – справа особиста, так як багато хто з нас втратив своїх друзів, членів сім’ї та близьких в цій битві. Як громадська організація і член Делегації НУО на борді ЮНЕЙДС, ми працюємо з тими, хто зазвичай залишається поза суспільством, і тими, хто стикається зі стигмою та дискримінацією кожен день. За 17 років нашої діяльності ми багато зробили для боротьби за життя і права цих людей, щоб забезпечити їм найкраще лікування і гідні умови життя.

Цей прогрес був досягнутий в партнерстві з урядом України і міжнародними донорами, зокрема, ЮНЕЙДС. Ми раді, що тепер у нас буде можливість об’єднати наші зусилля і боротися з епідемією під керівництвом і стратегічним баченням Вінні Бьяніми. Ми бажаємо Вінні Бьяніме всього найкращого на її новій посаді та сподіваємося на спільну роботу на благо ВІЛ-позитивних людей в Україні і по всьому світу.

  • 1566
  • 0
Поділитись